MTK Pedicure en Massage
Uw wellness adres in Sint Pancras
Access Bars:
De BARS (engelse woord voor staven) zijn 32 energie banen op en in het hoofd. Een Bars behandeling is een van de basis tools van Acces Consciousness™.

Wat is een Bars Sessie?

Door zacht  deze 32 punten op je hoofd aan te raken laat je lichaam los wat niet meer werkt voor jou. Hierdoor gaan de banen tussen de punten stromen en de elektrische lading (vastzittende energie) kan worden losgelaten. Een Bars behandeling helpt je om, beperkende gedachten, spanning , overtuigingen, emoties, oordelen en standpunten op te ruimen. Je kunt het vergelijken met de harde schijf van je computer. Alles wat je in jaren hebt opgeslagen, maar wat je allang niet meer nodig hebt wordt verwijderd.

Je kunt Bars gebruiken om veranderingen mogelijk te maken in alle gebieden van jouw leven.


Mensen die een Bars behandeling hebben ondergaan merken dat ze minder last hebben van: stress, piekeren, depressie, pijn, slecht slapen, faalangst, hooggevoeligheid, lichamelijke klachten, vermoeidheid, migraine.

Het is een behandeling waarvan je heerlijk ontspannen raakt. Dat kun je tijdens of na de behandeling merken. De veranderingen die zowel mentaal als fysiek kunnen zijn, zijn het sterkst waarneembaar na 3 á 4 weken.

Mensen ervaren na afloop van een Bars sessie meer ruimte in hun hoofd, alsof er is schoongemaakt!  In het minste geval zal het voelen alsof je een heerlijke massage heb gehad en in het beste geval verandert het je leven ten goede.

Tijdens de behandeling lig je aangekleed op een massage tafel of een stoel. Terwijl de punten op je hoofd zacht aan worden geraakt lig je heerlijk ontspannen, maar heb je daar moeite mee en wil je liever praten is dat ook prima. Voor de behandeling maakt dit niets uit.

Access Bars:
60 minuten: €60,-
45 minuten: €45,-
Na de bars sessie krijgt u een kopje thee om weer rustig even bij te komen.